Presse

Hej journalist!

Vi har gjort det let at få adgang til vores billeder, logo og screenshots. Du kan downloade filerne ved at trykke på billederne. For mere information om pressedækning kan du kontakte [email protected]

Remisens logo

Vores logo er inspireret af vores flotte togremise og dens historie.

Det symboliserer hvordan vi hjælper vores iværksættere i deres respektive vej med klare retningslinjer og vejledning. 

Pakken inkluderer png & svg i sort, hvid og vores primære grønne farve

Jakob Spodsberg - CEO

Jakob Spodsberg startede med at bygge hjemmesider som 16 årig. I 2017 udviklede Jakob sin første egne webshop med en partner specialiseret i nordisk designede artikler til hjemmet af høj kvalitet.

Jakob dimitterede fra Næstved Gymnasium og HF i 2018. Under uddannelsen deltog han i et talentforløb for innovation og entreprenørskab hos Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Den afsluttende opgave bestod i at skabe en crowdfunding kampagne. Den selv samme kampagne blev startskuddet til Remisen Næstved.

Jakob Spodsberg har sidenhen været medejer og administrerende direktør i Medieproduktionsselskabet Willmedia ApS. I foråret 2020 valgte Jakob Spodsberg at fratræde som direktør i Willmedia og ligge hele sit fokus i Remisen Næstved.

Download billeder af vores dygtige CEO, Jakob Spodsberg, i høj opløsning til brug på web og tryk.

Jacob Britze - CSO

Jacob Britze startede som sælger, som 15 årig i et Salescorp. Sidenhen er Jacob Britze blevet anerkendt som den bedste sælger på kædeplan i Elgiganten og er stadig, den dag i dag, den bedste sælger, som har været ansat hos Lokalebasen. 

Jacob har en bachelor i Innovation og Entreprenørskab fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Under uddannelsen gik han i praktik i sin egen virksomhed. Virksomheden MakeItGoodAgain giver de bedste tilbud på din reparation og gør op med køb-og-smid-væk-samfundet.

Jacob valgte i starten af 2020 at sælge sine andele af MakeItGoodAgain og gå fuld tid ind i Remisen. Uden Jacob Britze ville vi aldrig have vendt Remisen Næstved fra et kæmpe underskud til der hvor vi er i dag.

Download billeder af vores dygtige CSO, Jacob Britze, i høj opløsning til brug på web og tryk.

Young Advisory Board

Du kan læse yderligere informationer om Young Advisory Board her.

Download billeder af vores Young Advisory Board.

Fra venstre: Julie Spuhr, Isak Avdo, Theis Henriksen

Remisens miljø

Download stemningsbilleder af vores flotte Remise, i høj opløsning til brug på web og tryk.

Hverdagen på Remisen

Er du interesseret i at følge med i vores hverdag? Vi deler gode historier om iværksætterne på både Facebook, Linkedin og Instagram.

Offentlige udtalelser