Vores

Partnere

Vi præsenterer stolt partnerne i Remisen Næstved.

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi er partnere i Remisen
Herlufsholm kostskole er partnere i Remisen
Arena Næstved er partnere i Remisen
VUC Storstrøm er partnere i Remisen
EUC Sjælland er partnere i Remisen
ZBC er partnere i Remisen

Opnåede mål

I sommeren 2018 gennemførte vi vores mål om at renovere den gamle togremise, så vi kunne flytte ind i efteråret. Der er stadig plads til forbedring, men første punkt var rengøring og ny maling læs mere…

I vinteren 2018 gennemførte vi vores mål om at have mere end 10 iværksætterer tilknyttet Remisen. Der er stadig plads til flere. Hvis du vil have en plads i vores inkubator, så kom forbi eller kontakt os Læs mere…

I foråret 2019 gennemførte vi vores mål om at få mindst 6 af de lokale uddannelser med som partnere i Remisen. Vi ønsker stadig at indgå flere partnerskaber med uddannelserne Læs mere…

Vores næste mål

Næstved mangler et miljø for eliten af innovative studerende. Uden de rette muligheder, vil potentielt talent gå tabt eller flytte fra byen.

Vi skal udvikle et rum, hvor innovation er i fokus og succesrige startups er hverdag. 

Økonomisk rådgivning

Beierholm

Beierholm orange logo

Beierholm er vores foretrukne revisor. De hjælper os med alt fra bogføring og moms til årsrapporter, regnskab og sparring. Remisen Næstved har indgået et samarbejde, så du har mulighed for at få hjælp til alt det økonomiske.

Regnskabsprogram

Dinero

dinero_logo_stor

Dinero vil hjælpe iværksætterne i Remisen med et brugervenligt regnskabsprogram. Remisen har sørget for, at der er 50% rabat på deres PRO-version første år.

Juridisk rådgivning

Advodan

Advodan logo

Advodan hjælper os med ejeraftaler, lejekontrakter, samarbejdsaftaler og meget andet. Og hey, så er de Remisen Næstveds advokater. Hvis du har brug for hjælp til hvad som helst Juridisk, så er det her du skal henvende dig.

Bank

Møns Bank

Møns Bank logo

Hos Møns Bank må man spørge om alt. Det er vores bank også har Remisen et stærkt samarbejde med dem. De elsker at hjælpe iværksættere igang med deres virksomheder. 

Mød en iværksætter

Ndonje Francis

Afspil video

Bliv
Partner

5.000 kr. årligt

Vi ved at det er vigtigt med god CSR. Derfor er vi heller ikke bange for at fortælle om alle vores fantastiske samarbejder og partnerskaber. Hvis du vil være med, så skal du blot trykke på knappen herunder og følge de korte steps, så kontakter vi dig.

VORES FORSLAG

Sponsorer en
Iværksætter

1.995 kr. pr. Måned

Som iværksætter er det vigtigt at bruge hver en krone på at vækste sin virksomhed og ikke på en kontorplads. Derfor har du nu muligheden for blive sponsor/mentor for en iværksætter som matcher din branche, dine interreser eller din virksomhed.

Investor
Netværk

Vi arbejder på at skabe et netværk af investorer, som er interreseret i Seed Capital. Mere info kommer snart.

Young Advisory Board

Vores Young Advisory Board er til dig som er groet fast i gamle vaner, eller ønsker at ekspandere din virksomhed med indblik fra den unge målgruppe.

Du deltager i en koncentreret sparringsgruppe bestående af en række lokale virksomheder samt 3 unge bestyrer. Her får du mulighed for at netværke med de andre virksomheder, og få indspark til din virksomhed med hovedfokus på den unge målgruppe.

"VI HAR BRUG FOR FLERE SOM STØTTER
OP OM INNOVATION & ENTREPRENØRSKAB"