Mål vinteren 2018

mere end 10 iværksættere

Efter vi gennemførte renoveringen af Remisen i sommeren 2018 har vi sat os et nyt mål. Vi har brug for liv i vores iværksættermiljø og derfor er vores mål at have mere end 10 iværksættere tilknyttet til Remisen i slutningen af vinteren 2018.

Remisen Næstved skal være Næstveds iværksættermiljø. For at opnå den status, har vi skabt en række tiltag, som alle skal hjælpe os mod vinterens mål. Først og fremmest vil vi flytte iværksætterne ud af mors kælder eller deres lejligheder.
 
Vi ønsker at blive klogere og dele viden med hinanden. Det gør vi fordi vi tror på at at viden er en kæmpe styrke, når der skal udvikles virksomheder.
 
For at opnå disse ønsker tilbyder vi blandt andet workshops, foredrag og sparring.

Vi er ikke eksperter i alting

Remisen vil samle kompetente mennesker med viden indenfor forskellige områder. Ingen er eksperter i alting, men vi har alle vores foretrukne fokusområde.
 
Disse fokusområder skal vi dele med hinanden. Det er grundtanken bag Remisen og samtidig også derfor at vores mål nu er at samle iværksætterne.

Ledelsen i Remisen mener, at 10 iværksættere vil være et realistisk mål. Vi har på nuværende tidspunkt kapacitet til 35 iværksættere fysisk, men vi ønsker at følge en metode kaldet LEAN. Med denne metode tester du konstant og foretager ingen større ændringer før det er testet. På den måde sikrer vi os, at vi ikke åbner op for 35 iværksættere i den ene måned, som så er forsvundet i den næste.

4 vigtigste delmål

 1. Fysisk mål
  Få de fysiske rammer på plads inden slutningen af Oktober. Herunder borde, stole og skabe.

 2. Administrativt mål
  Få klargjort kontrakter.

 3. Organisatorisk mål
  Planlæg workshops og introduktionsmøder.

 4. Point of no return mål
  Luk aftaler med 7 iværksættere inden slutningen af november.

Læs om flere af vores mål

I sommeren 2018 gennemførte vi vores mål om at renovere den gamle togremise, så vi kunne flytte ind i efteråret. Der er stadig plads til forbedring, men første punkt var rengøring og ny maling læs mere…

6 uddannelser støtter op omkring Remisen
Gennemført

Mindst 6 Uddannelser med

I foråret 2019 gennemførte vi vores mål om at få mindst 6 af de lokale uddannelser med som partnerer i Remisen. Vi ønsker stadig at indgå flere partnerskaber med uddannelserne læs mere…

“Vi har brug for flere som støtter
op om Innovation & Entreprenørskab”