Julie-Spuhr-Foto_Potræt

Julie Spuhr Foto

Julie Spuhr

Julie Spuhr Foto, er skabt på baggrund af min ekstreme interesse inden for fotografiets kunst. Fotografering skaber, for mig, en unik mulighed for at fastholde netop det ene øjeblik, som vi aldrig får igen.

Med min store passion indenfor foto, tog jeg en stor og helhjertet beslutning om at blive iværksætter og bygge min egen virksomhed op, hvor formålet skulle være at vågne op og elske mit arbejde hver dag – og det gør jeg. Det er hårdt, det er udfordrende og det er hamrende fedt. Jeg elsker det.

Medlem Siden

Okt. 2018

Sponsor

Antal iværksættere

1

Mere om Julie Spuhr

Jeg nyder at skabe et kunstværk ud af disse øjeblikke, ligegyldigt om det er et bryllup, en koncert eller blot et herligt smil. Jeg nyder at fange de skæve vinkler og skabe noget særpræget og originalt, som ikke kan spottes med det blotte øje. Jeg nyder at sætte mit eget præg på det som jeg ser gennem kameraet.

På trods af min store glæde for skæve og anderledes vinkler, nyder jeg samtidig at udfolde mig kreativt ved de rene og fine linjer i billedet.

Julies aktiviteter i Remisen

Udover at drive sin egen virksomhed, så kan du finde Julie på Remisens sociale medier, hvor hun styrer alle opslag. Derudover er det Julie som er kvinden bag mange af Remisens artikler til iværksættere. Her skriver hun bla. hvordan man får et CVR. nr.

Læs om flere af vores iværksættere

Jacob Britze

Jacob Britze

Make It Good Again

William Hansen

William Hansen

Willmedia ApS

"Vi har brug for flere der vil skabe
succesfulde startups"