Julie Spuhr fra Remisen Næstved

Julie Spuhr Foto

Julie Spuhr Foto, er skabt på baggrund af min ekstreme interesse inden for fotografiets kunst. Fotografering skaber, for mig, en unik mulighed for at fastholde netop det ene øjeblik, som vi aldrig får igen.

Med min store passion indenfor foto, tog jeg en stor og helhjertet beslutning om at blive iværksætter og bygge min egen virksomhed op, hvor formålet skulle være at vågne op og elske mit arbejde hver dag – og det gør jeg. Det er hårdt, det er udfordrende og det er hamrende fedt. Jeg elsker det.


Globe-africa


Facebook-f


Instagram

Medlem Siden

Okt. 2018

Sponsor

Iværksættere

1

Mere om Julie Spuhr

Jeg nyder at skabe et kunstværk ud af disse øjeblikke, ligegyldigt om det er et bryllup, en koncert eller blot et herligt smil. Jeg nyder at fange de skæve vinkler og skabe noget særpræget og originalt, som ikke kan spottes med det blotte øje. Jeg nyder at sætte mit eget præg på det som jeg ser gennem kameraet.

På trods af min store glæde for skæve og anderledes vinkler, nyder jeg samtidig at udfolde mig kreativt ved de rene og fine linjer i billedet.

Julies aktiviteter i Remisen

Udover at drive sin egen virksomhed, så kan du finde Julie på Remisens sociale medier, hvor hun styrer alle opslag. Derudover er det Julie som er kvinden bag mange af Remisens artikler til iværksættere. Her skriver hun bla. hvordan man får et CVR. nr.

Julie Spuhr Foto på arbejde

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid til at få en rundvisning. 


Book en rundvisning